Ce se intampla azi, 17/02/2010 in Romania?

Marea păcăleală a legii salarizării unitare. Cum scad veniturile „conservate“ ale bugetarilor
Marea păcăleală a Legii salarizării unitare în sectorul bugetar este că stabileşte conservarea veniturilor din luna decembrie 2009 şi nu a celor din cursul anului 2009. Aşa se face că guvernanţii pot pretinde, acum, fără să mintă, că nu scad veniturile, deşi media acestora, în 2010, va fi mai mică faţă de anul trecut.(continuare)

Plan guvernamental de amenzi: 90 de milioane de euro
Pentru a fi stimulaţi să scoată bani de la patroni, portăreii vor primi în continuare procente din amenzile pe care le vor aplica. Astfel, o cotă de până la 25% din amenzile date, dar şi din impozitele restante recuperate se pune la dispoziţia instituţiilor de control pentru premierea angajaţilor.(continuare)

Drumurile ar putea avea asigurare RCA

Transportatorii cer Guvernului ca drumurile să fie asigurate după principiul poliţei de Răspundere Civilă Auto.(continuare)

Efectul Vanghelie si descompunerea PSD

PSD se autodistruge incet si cu metoda. Individualismul competitiv din ultimii cinci ani a faramitat partidul in grupuri de interese si de influenta, cu scopuri difuze. Mircea Geoana nu a avut nici forta, nici vointa de a tine partidul unit, dar a gasit resursele necesare pentru a-si intari propria pozitie cu ajutorul celor care vor un PSD mai mic, mai flexibil si mai neajutorat. ...(continuare)

Selecţionerul, la 41 de ani! Lucescu jr, preocupat mai mult de naţională decât de aniversarea lui...(continuare)

Jean-Michel Jarre se întoarce în România

Muzicianul francez Jean-Michel Jarre susţine un nou concert la 3 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti. Potrivit organizatorilor, Fundaţia Phoenix, spectacolul va prezenta publicului conceptul de „all-in-one-show", un amestec de tehnologie de ultimă generaţie în ceea ce priveşte sunetul, luminile şi efectele speciale.(continuare)

Factura Romtelecom se poate plati si online, pe site-ul companiei

Orice client Romtelecom cu acces la internet isi poate achita factura rapid si simplu, folosind aplicatia de plati online a companiei.(continuare)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu