Ce se intampla azi, 18/02/2010 in Romania?


Avem cele mai scumpe ţigări din Europa.

Libertatea [18/02/2010]

Deşi e pe unul din ultimele locuri la nivelul de trai din Europa, ţara noastră are cele mai scumpe ţigări, raportate la salariul mediu brut, care e de 1.836 de lei. Aşadar, un român care are o leafă medie poate cumpăra doar 183 de pachete cu ţigări pe lună. O analiză făcută de ziariştii de la “Gândul” care au luat în calcul preţurile la ţigări practicate de ţările europene, scoate în evidenţă faptul că ţara noastră are cele mai mari ...(continuare)




Mama şi fiica, executate în stil mafiot.
Libertatea [18/02/2010]

Clipe de groază pentru un bărbat din Siret, judeţul Suceava, care, miercuri seara, şi-a găsit soţia şi fetiţa in vârstă de şase ani moarte in casă. Cele două fuseseră executate cu cate un glonţ in cap, iar poliţiştii nu exclud varianta unui asasinat comandat, mai ales că Vasile Hriţcu, capul familiei, se ocupa cu schimburile valutare, dar şi cu traficul de ţigări, atat in Romania, cat şi in Ucraina. În micuţul oraş Siret, de la graniţa cu Ucraina, soţii ...(continuare)

Pensia medie din magistratură va scădea de 5 ori după recalculare. Care va fi situaţia la militari, aviatori, diplomaţi şi parlamentari. Vezi aici câţi militari au pensii pest
Gândul [19/02/2010]

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan nu a putut preciza, ieri, care este cifra exactă a beneficiarilor de pensii speciale cu valoarea mai mare de 3.000 de lei – pragul sub care se consideră că diminuarea datorată recalculării nu va fi semnificativă.(continuare)

Nord-estul României, una dintre cele mai sărace zone din UE
Gândul [19/02/2010]

Nord-estul României continuă să fie una dintre cele mai sărace zone din UE, iar 7 regiuni româneşti se află sub pragul de 75% din media europeană în privinţa puterii de cumpărare.(continuare)

Liverpool a invins Unirea Urziceni cu 1-0
Romania Libera [18/02/2010]

Campioana Romaniei, Unirea Urziceni, a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia engleza FC Liverpool, intr-un meci contand pentru mansa intai a 16-imilor de finala ale Ligii Europa, transmite Mediafax.Unicul gol al partidei a fost marcat de Ngog, in minutul 81, cu capul, dupa o centrare de pe stanga a lui Babel si o recentrare a lui Pacheco. ...(continuare)

MM Stoica: "Am în memorie pentru retur acel meci Steaua-Valencia, cu «dubla» lui Andrei ...
Gazeta Sporturilor [19/02/2010]

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, spune că Unirea poate face o figură frumoasă în returul de joia viitoare de pe Ghencea, dînd ca exemplu partida din 2005, cîştigată de Steaua cu 2-0 acasă, cu Valencia."Putem...(continuare)





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu